Ричард Хамънд ще си купува нова кола и се нуждае от вашата помощ

  • Ричард Хамънд ще си купува нова кола и се нуждае от вашата помощ

11 Nov 2019

В миналото Ричард Хамънд е притежавал някои наистина забележителни машини, между които BMW 850 Ci, Dodge Challenger SRT-8, Lamborghini Gallardo Spyder и дори Jaguar E-Type. Но времето идва за ново попълнение към гаража на Хамстера и вашето мнение може да спомогне за правилния избор.

Всъщност, самият избор вече е взет – колата ще бъде Morgan Plus Six, който беше показан през март тази година в Женева. Припомняме, че откритата машина има алуминиево шаси и 6-цилиндров мотор от BMW с 335 к.с. Да, същият като на Supra.

Трудната задача, пред която Хамънд се изправя, е да специфицира автомобила си. Екстериорният цвят е избран, но вариантите за кабината са няколко. На специален сайт Хамънд ви предоставя възможността да разгледате вариантите и да гласувате за този, който ви харесва най-много.

Във видеото тук можете да видите кадри „зад кулисите“ от фабриката на Morgan, където компанията сглобява колите си. Точно там в момента се работи и по возилото на Хамънд, а ние нямаме търпение да го видим в готов завършен вид.

Първородната Godzilla!