Гледахме първия епизод на The Grand Tour. Предаването е епично. Нашето мнение, плюс 18 скрийншота, за да добиете представа


19 Nov 2016

Беше ни страх, че The Grand Tour няма да е толкова впечатляващо. Или по-скоро, че ще се опитаме да направим паралели с TopGear преди Мат Лебланк и ще останем разочаровани, защото ще очакваме нещо подобно. Опасявахме се, че усещането от преди ще бъде безвъзвратно загубено.

Всички тези страхове обаче бяха разбити на пух и прах, още след 4-та минута на първия епизод на The Grand Tour, защото предаването... си е чист TopGear. Защото за нас TopGear беше тези тримата, а тези тримата са си абсолютно същите.

Дори, нещо повече. Смятаме, че малко или много, кулотовото трио бе започнало да се изчерпва в TG, а сега, с връщането им на екран със GT (дали името и инициалите са случайни? Да, вероятно колкото и скандалният регистрационен номер H982 FKL) им дава свеж релаунч. Ново начинание, още по-смели идеи и свеж капитал от Amazon. Супер.

Резултатът? Епичен. Рестарта на триото, подкрепени от продуцента Анди Уилман и част от екипа сценаристи на TopGear е страхотен. Бавно начало с елемент на тъга и ирония, преливащо в грандиозна пустинна сцена, с невероятно количество превозни средства. Знаехме, че отварящата сцена струва еквивалента на 3 млн. евро, а сега вече знаем защо.

Предлагаме ви осемнадесет скрийншота от първия епизод на The Grand Tour, с които да добиете поне малка представа за новото шоу. Приятно цъкане.

Първородната Godzilla!