Американска фирма към Мъск: Донесете си топките, ние ще си носим Калашников


28 Nov 2019

Шоуто далеч не е приключило, дами и господа! След премиерата на откровено скандалния Tesla Cybertruck, компанията получи над 250 000 поръчки за няколко дни. Е, престара се малко в рекламната си кампания, но това вече го дискутирахме. Изглежда ще има още доста горещи теми покрай пикапа, а една от тях включва стрелба с автомат Калашников. Как да не сме развълнувани!

Името Rezvani може и да не ви говори много, но това е компания, която произвежда един от най-втрещяващите джипове на света. Машината с име Tank е базирана на Jeep, но има наистина безброй подобрения, едно от които е бронировката на купето.

Шефът на тази фирма, Ферис Резвани, призова Илон Мъск да докара Cybertruck-а за директно сравнение между двете машини. Навярно помните, че по време на презентацията, електрическият пикап бе замерян с големи метални топки, които - за изненада дори и на Мъск - успяха да счупят страничните прозорци.

“Tesla, донесете си топките, а ние ще си носим нашия AК-47. Да направим истински балистичен тест. Нямаме против и да се дърпаме с въже,” гласят думите на Ферис.

За капак, хората на Rezvani предлагат безплатен нов дизайн за “най-грозната професионално създадена кола на всички времена.” Първите изстрели вече профучаха, предстои истинска престрелка - буквално и преносно.

Първородната Godzilla!