Лоялен клиент нa Infiniti в Канада поиска електрически автомобил. Японците му продадоха Tesla Model 3


10 Dec 2019

Канада е едно от местата по света, където се случват доста чудеса. Хората са добри и умни и последните дни ни дадоха поредното интересно доказателство за това. Още повече, че този път то идва от автомобилния сектор. 

Кметът на градчето Шербруук oт южен Квебек, Стив Лусиер, решил да си купува нова кола. Но най-накрая искал да мине на електромобил, а пък бил голям фен на Infiniti и лоялен клиент на марката. Когато отишъл при близкия си дилър и му обяснил намеренията си, продавачите го разочаровали, че брандът все още няма серийно EV, което могат да му продадат.

Тук точната история се губи, но преди няколко дни Лусиер се сдоби най-накрая с новата си машина. Тя е Tesla Model 3, която му бе доставена… от същия този дилър на Infiniti, от който той пазарува от години. От шоурума са спомогнали за намирането на колата и се надяват, че изборът на кмета е “временен”, очевидно докато Infiniti може да предложи подходящ заместител.

И така, поуката е ясна - просто бъди винаги полезен на останалите, особено когато работиш като търговец на автомобили. И помогни на кмета на града си с каквото можеш, а не мрънкай. Ти си си го избрал, в крайна сметка...

Първородната Godzilla!