Още един вносител у нас за Jeep и Alfa Romeo


23 Jan 2020

Марките Jeep и Alfa Romeo ще бъдат внасяни от още един вносител у нас. Това е компанията “Витоша Ауто”, която досега беше позната като вносител само на Infiniti.

Както Jeep, така и Alfa Romeo ще продължат да се предлагат и от досегашните си вносители - “Балкан стар” за Jeep и “Ауто Италия” за Alfa Romeo.

В прес съобщението на “Витоша Ауто” се изтъкват предимствата на въведеното от компанията “ненадминатото 7-звездно обслужване, което собствениците на Infiniti вече добре познават”. То включва услуги като предлагането на заместващ автомобил, 24/7 Care Center, както и услугата Fly Care за посрещане и изпращане на летище София с личния ви автомобил. „Витоша Ауто“ ще развие и друга своя услуга за новите две марки: Fair Play, която дава възможност за обратно изкупуване на настоящата кола на клиента на посочена от него пазарна цена.

В отговор на публикуваното от “Витоша Ауто” прес съобщение “Ауто Италия” също разпространи информация до медиите, в която потвърждава, че продължава да бъде оторизиран дистрибутор на марките на FCA Group за България, като това включва не само Alfa Romeo, но също Fiat и Abarth и че приветства “всички изявили желание да помагат за развитието им на българския пазар”. От “Ауто Италия” изтъкват развитата си мрежа от представителства на територията на цялата страна и загатват за предстоящи премиери на обновените Stelvio и Giulia на Alfa.

Лукс от Китай!