Още възкръснали и абсурдни каскади в 'Бързи и яростни 9'

  • Галерия с няколко кадъра от трейлъра Галерия с няколко кадъра от трейлъра

01 Feb 2020

Пригответе се за следващата порция фантастичен екшън - “Бързи и яростни 9” излиза по кината на 22 май и първият пълен трейлър е тук. Първоначалната информация беше, че F9 ще се завърти по кината в началото на април, но вече датата 22 май е потвърдена официално.

А по въпроса за сюжета - като казахме “фантастичен” в началото, имахме предвид точно това - летящи коли, летящи хора, летящи хора, приземяващи се върху летящи коли, летяща военна стоножка и още доста летящи четириколесни… О, щяхме да забравим самолета, който прибра една от колите с магнит...

Какво друго може да очаквате от свят, в който Дом (Вин Дизел) е баща и поправя трактора на село, а малкият му брат (игран от кечиста Джон Сина) забърква големи семейни каши в компанията на Шарлиз Терон. Тя, естествено, продължава да е от лошите.

Хубавото е, че отборът на “нашите” продължава да расте и имаме поредния завърнал се от отвъдното - Хан (Сунг Канг), който беше малко умрял в по-ранните издания. След чудотворното завръщане на Лети (Мишел Родригес) ни е любопитно какво са измислили сценаристите този път. 

Иначе по автомобилната част - освен абсурдните каскади деветото издание на поредицата определено няма от какво да се срамува - освен новата Supra и завидно количество военна техника, в трейлъра ни направиха впечатление също Charger, Pontiac Fiero и един летящ Mustang.

 

Първородната Godzilla!