Bugatti вади Chiron R в Женева?

  • Това е официалният тийзър от Bugatti Това е официалният тийзър от Bugatti
  • А това са колите, забелязани на летището в Йоханесбург А това са колите, забелязани на летището в Йоханесбург
  • Chiron в момента държи рекорда за скорост за серийна кола с 490 км/ч Chiron в момента държи рекорда за скорост за серийна кола с 490 км/ч
  • Не пропускайте да гледате видеото ни с единствения български Chiron. Ще го откриете под текста на този материал Не пропускайте да гледате видеото ни с единствения български Chiron. Ще го откриете под текста на този материал

11 Feb 2020

По непотвърдена информация Bugatti готви изненада за автосалона в Женева, който започва на 3 март. Според няколко западни издания производителят ще покаже нов Chiron R с преработено окачване, ново задно крило и по-добро поведение в завои.

Не са ясни подробности, но се говори, че може да се използва 1600-конната версия на 16-цилиндровия мотор, но в съчетание с по-ниска максимална скорост. Цялостната концепция за колата ще бъде не толкова да гони още по-висока максимална скорост (490 км/ч и без това не е зле, нали?), колкото да бъде по-хищна на писти с бързи завои.

Паралелно с тези новини в Южна Африка готови за високоскоростни тестове бяха забелязани няколко коли на Bugatti. Това може да има, а може и да няма връзка с очаквания Chiron R.

 

Първородната Godzilla!