Dodge и RAM вече имат официално представителство в България!


09 Mar 2020

От началото на 2020 г. IND Commerce добавя към портфолиото си RAM и Dodge – две марки, превърнали се в икони в автомобилния свят. Компанията вярва, че автомобилите от двата култови бранда ще спечелят сърцата на българските потребители с неустоимия си чар, експлоатационни характеристики и многофункционалност. С цел да предостави висококачествено обслужване на бъдещите си клиенти, новият представител планира изграждането на силна дилърска мрежа в цялата страна, като първата стъпка в тази посока, вече е направена със старта на проекта за нов търговски и сервизен център за гаранционно и извънгаранционно обслужване на марките в гр. София, който предстои да бъде завършен в най-кратки срокове. 

„За нас е удоволствие и привилегия да върнем на българския пазар легендарните американски марки, давайки възможност на техните почитатели да се насладят на несравнимите им възможности и неповторимата емоция от шофирането на тези дръзки и мощни автомобили, които са не само превозно средство, но и същевременно стил и начин на живот. Благодарение на екипа от квалифицирани професионалисти с дългогодишен опит в автомобилния сектор, на който е поверена грижата за новите марки в нашето портфолио, с увереност можем да обещаем на бъдещите си клиенти вискокачествени услуги в сферата на продажбите и следпродажбеното обслужване. Силни марки, надежден партньор, екип от професионалисти – това са основите, върху които ще градим успеха на Dodge и RAM в България“, споделя Марин Марков, бранд мениджър. 

В търговския и сервизен център на IND Commerce в гр. София, „Околовръстен път“ 260, вече могат да бъдат разгледани първите автомобили от моделната гама на RAM, както и моделът Dodge Durango, който предлага 7 места и завидна мощ, благодарение на 5.7 HEMI двигател.

Първото публично представяне на RAM и Dodge ще бъде на 14-ти и 15-ти март 2020 г., когато марките ще вземат участие в Off-Road Fest в гр. Кърджали. 

Много практичен и интересен!