Пет идеи за вело занимания в условията на коронавирус

  • Разгледайте галерията, за да видите идеите ни Разгледайте галерията, за да видите идеите ни
  • Засечете времето за минаване по любим маршрут. Направете многократно любимото си спускане/катерене - независимо дали става въпрос за 5-минутно трасе или за професионално подготвен маршрут в ниските планини. Така се готвят световните mtb състезатели. Засечете времето за минаване по любим маршрут. Направете многократно любимото си спускане/катерене - независимо дали става въпрос за 5-минутно трасе или за професионално подготвен маршрут в ниските планини. Така се готвят световните mtb състезатели.
  • Пробвайте спускане без въртене на педали. Звучи смешно, но всъщност е интересна идея. В началото може да ви е странно, но липсата на въртене на педали ще ви накара да следите повече за идеалната линия и да не използвате толкова агресивно спирачките. Пробвайте спускане без въртене на педали. Звучи смешно, но всъщност е интересна идея. В началото може да ви е странно, но липсата на въртене на педали ще ви накара да следите повече за идеалната линия и да не използвате толкова агресивно спирачките.
  • Обиколки за час. Предупреждаваме, че е изтощаващо. Набележете обиколка - не по-дълга от 10 мин. Опитайте да я направите максимално много пъти в рамките на час. Ще ви помогне, ако се готвите за изтощителни кроскънтри състезания като Витоша 100. Обиколки за час. Предупреждаваме, че е изтощаващо. Набележете обиколка - не по-дълга от 10 мин. Опитайте да я направите максимално много пъти в рамките на час. Ще ви помогне, ако се готвите за изтощителни кроскънтри състезания като Витоша 100.
  • Подобрете основните умения. Бънихоп, тейбълтоп, оли, 360… каквото се сетите. Вземете колелото си и избягайте от опашките, аптеките и вируса, като си намерите някое тихо и спокойно място в парка или планината, за да подобрите уменията си. Подобрете основните умения. Бънихоп, тейбълтоп, оли, 360… каквото се сетите. Вземете колелото си и избягайте от опашките, аптеките и вируса, като си намерите някое тихо и спокойно място в парка или планината, за да подобрите уменията си.
  • Ако нямате време за бягство сред природата, може да намерите достатъчно стъпала, бордюри и хълмчета и в градските паркове. Всяко от изброените дотук предизвикателства може да се случи и в рамките на градските паркове. Ако нямате време за бягство сред природата, може да намерите достатъчно стъпала, бордюри и хълмчета и в градските паркове. Всяко от изброените дотук предизвикателства може да се случи и в рамките на градските паркове.

13 Mar 2020

Времената са тежки, коронавирусът не е шега. Така че от всякъде ни облъчват какво да правим и какво да не правим. Идеята да обикаляте по молове и заведения (доколкото има останали отворени), не е най-добрата. Ние обаче имаме по-добро dizzy предложение. Защо не си вземете колелото и не се възползвате от доброто време в началото на пролетта.

Сещаме се за пет идеални варианта, които не изискват среща с други хора и размяна на вируси, но ще ви осигурят великолепни минути на две колела.

Разгледайте галерията, за да видите предложенията ни!

Фотография: enduro-mtb.com

 

Лукс от Китай!