Снимаха новата S-класа без камуфлаж

  • Четири снимки, които общо взето показват всичко от новия W223 Четири снимки, които общо взето показват всичко от новия W223
  • Задницата заимства идеи от CLS Задницата заимства идеи от CLS
  • Интериорът е получил изцяло нов екран, от който ще се контролират функции като масажа на седалките, климатика и аудиото. Интериорът е получил изцяло нов екран, от който ще се контролират функции като масажа на седалките, климатика и аудиото.
  • Задните седалки на S обичайно са мястото, където се вози собственикът на колата Задните седалки на S обичайно са мястото, където се вози собственикът на колата

12 May 2020

Само ден след като ви разкрихме всичко важно и интересно, което знаем за новата S-класа, папараци успяха да уловят модела без почти никакъв камуфлаж. W223 демонстрира еволюционни промени отвън, но революционни размествания в интериора. Задницата копира почти напълно дизайна, който вече познаваме от CLS и компактния CLA, докато отпред деловият дух на S-класата е запазен.

Най-съществените разлики спрямо предното поколение са в интериора, който демонстрират германския прочит на темата Tesla Model S и Model 3 на Tesla. Новият волан е сплескан отдолу и разполага с няколко милиона бутона и сензорни повърхности за контрол на основни функции. Голяма част софтуера на двата големи екрана е проектирана от Visteon Electronics и по-специално от инженерите на компанията в София.

Очаква се премиерата на лимузината да се състои през септември на автосалона в Париж или на неговото дигитално копие, в зависимост от здравната ситуация в света по това време. Първите доставки ще се осъществят в началото на 2021.

Караме еталона:

 

 

Първородната Godzilla!