Продават BMW M3 (E30) бивша собственост на Пол Уокър. Състоянието е ново


20 May 2020

И преди сме писали за бивши коли на Пол Уокър - знаем, че той беше наистина страстен фен на хубавите автомобили и имаше немалко от тях. Този път за продажба излезе едно от любимите му BMW-та - червено М3 от поколение Е30, което си е направо чисто ново.

Километражът показва изминати около 13 250 мили, което се равнява на грубо 21 323 километра. Описанието на обявата сочи, а и снимките доказват, че всичко е в просто перфектна форма - екстериорът е с оригинална боя, а по интериора нищо не липсва и не е захабено. Моторът и скоростите работят "точно така, както бихте очаквали."

Има две основни подобрения, които са направени с вкус. Колата е от американска спецификация, но в момента е с европейски фарове Hella. Освен това, оригиналните 15-цолови джанти са сменени с различни Evo колела. Добрата новина е, че - ако подобренията не ви харесват - продавачът обещава да ви даде и оригиналните компоненти.

Цената? Ами, голяма е, но пък си заслужава отвсякъде. В момента машината е обявена за малко под 150 000 долара, но има възможен коментар по цената. Съмняваме се да успеете да я свалите под 145 000 долара обаче.

Първородната Godzilla!