Вече има дата за премиерата на Fast 10


19 Aug 2021

Дори и заклети почитатели на поредицата трябва да признаят, че нещата в последните части малко се разводниха и постепенно отиваме към ниво сапунка… За добро или лошо дните на “Бързи и яростни” вече са преброени, като е ясно, че поредицата ще приключи с 11-ия филм. Сега на дневен ред обаче е номер 10, който ще излезе по кината след по-малко от две години – на 7 април 2023.

 

Всъщност това е прогнозната дата, в случай че пандемията или някой друг апокалипсис не се намесят отново. На практика снимките на Fast 10 още не са започнали, като по график това трябва да стане през януари 2022. Според слуховете Вин Дизел и компания ще снимат последните две части накуп.

Междувременно актуалният F9, който беше забавен с над година заради затварянето на кината по целия свят, събра внушителните 680 млн. долара приходи. Не лошо постижение, но далече от най-успешните в поредицата – “Бързи и яростни 7” натрупа 1,5 млрд. долара боксофис, а осмата част – 1,2 млрд. долара.

 

Последните две части вероятно ще върнат в играта познати герои от предишните части, включително Мишел Родригес (Лети), Джордана Брустър (Миа), Тайриз Гибсън (Роман), Лудакрис (Тедж), Сунг Канг (Хан) и Джейсън Стейтъм (Декард Шоу). Все още не е ясно дали ще видим отново брата на Дом – Джейкъб Торето (Джон Сина). Дуейн Джонсън със сигурност няма да се появи след спора им с Вин Дизел.

 

Първородната Godzilla!