Jaguar I-Pace идва с по-умна навигация и цял куп интернет системи

  • Галерия с 12 снимки Галерия с 12 снимки

23 Jun 2020

Jaguar обнови електрическия си I-Pace, “убиецът на Model X”...Основните неща не са променени. Два електромотора, 400 к.с., почти 700 Нм (696 всъщност) и внушително обещание за пробег от 470 км от голяма 90-киловатчасова батерия. Но Jaguar е променил онези неща, които правят една обикновена кола да бъде луксозна. I-Pace е получил инфоразвлекателната система на Defender (по-бърз процесор) с вградена eSIM карта, за да бъдете винаги онлайн. 

Колата стандартно предлага Android Auto и Apple CarPlay, но дори да използвате вградената навигация, би следвало да сте доволни, защото тя предлага заобикаляне на задръствания, като получава информация в реално време. Системата е толкова умна, че навигацията млъква, когато карате по пътища, които познавате и - подобно на Tesla - праща обновявания на софтуера, докато колата ви си почива в гаража, а вие кротко спите в леглото си.

Добавен е и нов филтър за въздуха, защото... е, защото сме 2020 и не сме излизали навън без маска от три месеца… Другите промени засягат зареждането, като от мощни 100-киловатови зарядни I-Pace може да добавя до 125 км за всеки 15 минути зареждане.

 

Лукс от Китай!