Кой каза, че Bentley не предлага багажник за колела!?

  • Богатите също карат колела Богатите също карат колела
  • Браво, Bentley, ските се поставят точно така - с върховете назад за по-добра аеродинамика Браво, Bentley, ските се поставят точно така - с върховете назад за по-добра аеродинамика
  • Bentayga си има всичко необходимо за дълъг път Bentayga си има всичко необходимо за дълъг път
  • Система за улеснение при товарене Система за улеснение при товарене
  • Куфари и сакове, които струват цяло състояние Куфари и сакове, които струват цяло състояние
  • Като имаме предвид колко струва текстилна опаковка за резервна гума, по-добер да не знаем каква е цената на покривалото Като имаме предвид колко струва текстилна опаковка за резервна гума, по-добер да не знаем каква е цената на покривалото
  • Bentley предлага и акустични аксесоари Bentley предлага и акустични аксесоари

01 Aug 2020

Това, че шофирате 12-цилиндрово Bentley, не значи, че сте лишени от нормални хобита като всички останали хора. За щастие британската компания с германски собственици предлага пълен комплект оборудване за спорт за своя кросоувър. От любопитство надникнахме в ценовата листа и решихме да споделим откритията си. 

Багажникът за теглич за две колела струва 893 евро, като се предлага и версия за три колела за възрастни и едно детско. Разбира се, за да се възползвате от тази опция вече трябва да сте сложили тикче на квадратчето за електрически прибиращ се теглич, който струва 2623 евро. Подвижният под на багажника ще ви спести изцапването на смокинга, но ще ви струва 1446 евро. Напречните рейки за покрива (съвместими и с панорамния покрив) започват от 446 евро, като ще трябва да добавите още около 200 евро за багажник за ски или колела.

Извън спортните удоволствия Bentley предлага цял куп аксесоари, които стряскат с цената си. Текстилна опаковка за резервна гума струва 255 евро, сейф с биометрично отваряне излиза 2050 евро, а стелките за пода, които ще ви накарат да влизате в Bentayga само по чехли, излизат 1573 евро.

В крайна сметка за всеки влак си има пътници, а VW Group има още цяла дузина по-достъпни (както и две по-скъпи) марки, които предлагат аксесоари с по-земни цени.

 

Много практичен и интересен!