“Готин S”: посланието на BMW към Merc за новата S-класа

  • Кадър от краткото видео и още два закачки между Mercedes и BMW в галерията Кадър от краткото видео и още два закачки между Mercedes и BMW в галерията

09 Sep 2020

Закачките между Mercedes и BMW не са от вчера. Двете компании са конкуренти от десетилетия, които познават до най-малък детайл конкурентните предложения. В гамата им може да откриете почти идентични по мощност двигатели и по размери модели и това не е случайно - стремежът към съвършенство ги е довел до близки решения и взаимно преписване. Коя е по-добрата от двете марки често се решава не от задълбочени тестове и ясни параметри, а от субективни усещания, които аурата и на двете внушават. Разбира се, BMW и Mercedes-Benz си и сътрудничат, като в полето на автономните разработки, споделените автомобили и електрическата мобилност инженерите на двете компании работят заедно от години.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hey, nice job @MercedesBenz. We are big fans of the S too… 😉 #THE7 #SClass #BMW #7Series

Публикация, споделена от BMW (@bmw) на  

Конкуренцията обаче не пречи съперниците да признават уменията на конкурента и поредното доказателство в тази насока е намигването на BMW към току-що представената нова S-класа на Mercedes. “Готин S” гласи краткото послание, пуснато от BMW в Instagram, докато гледаме кадри от преминаваща през S-образен завой BMW Серия 7. Това ни напомня и на много елегантната реклама, пак пусната от BMW, по повод пенсионирането на изпълнителния директор на Daimler Дитер Цетче.

 

Да не забравяме и една от закачките на Benz към BMW по случай 100-годишнината на баварската марка…

 

Много практичен и интересен!