Арестуваха британски влогър, защото изхвърли BMW 3-Series в канавка в Испания. Видео


01 Dec 2020

Една от новите звезди в YouTube май се наигра. 27-годишният влогър Раян Тейлър беше арестуван в Испания, защото изхвърли старо BMW 3-Series насред канавка. На всичкото отгоре, целият цирк беше заснет на видео и публикуван в мрежата за споделяне на видео клипове.

Може би вдъхновен от откачените руснаци, които наказват скъпи коли заради ниското им качество, Тейлър решава буквално да унищожи горкото купе. Преди да го захвърли, той и приятелите му се “забавляват” с машината - дрифт в калта, скокчета и всякакви извращения. Докато колата просто спира да работи.

Испански издания съобщават, че местната полиция проследява историята след като получава сигнал за видяното във видеото на Тейлър. Влогърът получава няколко глоби, включително такива за замърсяване на околната среда и за създаване на опасности за движението.

Колко точно са глобите след ареста - не знаем. Но по всичко личи, че Тейлър не е особено притеснен, тъй като продължава с изявите си в социалните мрежи. И продължава да се гаври с немската машина.

 

 

 
Много практичен и интересен!