Gymkhana 11, дами и господа! Насладете се на 9-минутен епохален дрифт!

  • 11 кадъра от 11-ата Gymkhana 11 кадъра от 11-ата Gymkhana

08 Dec 2020

Травис Пастрана наследи Кен Блок в новата Gymkhana 11. И, трябва да признаем, справя се доста добре! Стига да не ви е писнало от дрифтове (все пак най-вероятно сте изгледали цялото съдържание на YouTube от март насам), то “най-мощното” Subaru Impreza WRX STI ще ви хареса! Чудовището има 862 к.с. и очевидно не обича да се движи в права линия.

 

Видеото е наложило затварянето на цял квартал в родния град на Пастрана - Анаполис, Мериленд, САЩ. Единствено в тази ситуация е било възможно плашещото Subaru да покаже на какво е способно в духа на оригиналната Gymkhana. Видеото включва 40-метров полет над пристанището на града (разбира се, че в същото време отдолу минава моторница), както и полет в рали стил при скорост от 250 км/ч в участък, където по принцип ограничението е 40 км/ч. Не правете така вкъщи! За самолета Red Bull и 9-годишния хиксър световен рекордьор изобщо няма да споменаваме...

Хипер Subaru-то се задвижва от 2,3-литров боксер с Е-Е-Е-ЕЙ ТАКОВА турбо. О, щяхме да забравим, в един момент във видеото се появява и изцяло новото BRZ. 

Остава да споделите мнението си за новото видео и кого предпочитате за Gymkhana 12 - Кен Блок или Травис!?

 

Първородната Godzilla!