Пълна промяна за един VW Golf на 376 000 км. Да ви изглежда познато?


14 Dec 2020

Обичаме да гледаме клипчета, в които хора, които си знаят работата, правят пълен детайлинг на изоставени или много рядко почиствани автомобили. Не за друго, ами защото вярваме, че всяка машина заслужава добро отношение и поддръжка. Да, колкото и наивно да звучи, така е.

Но гледайки това видео, проследяващо пълното почистване и визуална промяна на автомобил Volkswagen Golf от шесто поколение, няма как да не си зададем един логичен въпрос. Преди да стигнем до него само ще добавим, че немският хечбек тук има пробег от над 376 000 километра. 

Какъв е въпросът ни ли? Каква част от автомобилите, които се продават втора ръка внос от чужбина в България, всъщност са на реалния си пробег? А каква част от тях са по-скоро на 300, 400, 500, че и повече хиляди километри? 

Това пък ни насочва към още по-задълбочени размисли за “куците” марки според българския потребител. Сещате се, онези, дето винаги се чупели и били скапани. Дали просто не са винаги на по половин милион километра и отдавна в нужда от сериозни ремонти?

Отплеснахме се, тази тема е безкрайна. А всъщност искахме да ви подканим да се насладите на пълната реновация на този доста каран Golf.

Първородната Godzilla!