Dodge Challenger Hellcat с колела от… каруца. Прави бърнаут, разрязва асфалта. Видео

  • Галерия с 6 снимки. Галерия с 6 снимки.

01 Feb 2021

YouTube е интересно място. Преди години платформата не беше особено сериозна и в нея се котираха основно видеа с хора удрящи се в слабините, както и забавни клипчета с котенца и кученца. Докато в един момент компанията не реши, че време да ѝ придаде тежест, стимулирайки финансово създатели на съдържание в няколко сфери.

Финансови стимули в размер на десетки милиони долари. Препоръчваме ви подкаст поредицата на Крис Харис ‘Collecting Cars’, където той коментира именно това „начало на сериозност“ и старта на канала ‘Drive’ през 2012-та. Проект, за който Крис и екипът му получават над 2 млн. долара от YouTube!

Това, освен пазарът във Великобритания, останалия свят, както и че въпросната страна е люлка на моторните  спортове, може да ви даде отговор защо има толкова успешни „чужди“ продукции в Tube-ата. Но това е друга тема.

Започнахме така, защото, след придобиването на сериозност на платформата, се наблюдава същевременно и връщане към представяне на абсурдно съдържание. Всичко, разбира се, с цел ГЛЕДАНИЯ. С цел реклами, пари. Това е и причината да ни се предлагат клипове със заглавия от типа „Колко лютеница мога да изям преди да повърна“ и тям подобни.

Но не бива да виним за това нито платформата, нито създателите на подобо съдържание. Обяснението е, че просто живеем в такъв свят. В който човек си купува чисто нов Dodge Challenger Hellcat за 54 хил. долара и го качва на доста големи колела, като за каруца. Последните са доста по-здрави, алуминиеви са и са обути в плътни гуми.

Въпросният човек е водещ на канала WhistlinDiesel, който има 1,85 млн. абоната, а самото видео с бърнаути и съсипване на асфалт и автомобил, вече има над 4 млн. гледния. Приятно!

Първородната Godzilla!