Да подариш розово Bugatti Chiron на жена си

  • Галерия от 11 снимки на Bugatti Chiron Alice Галерия от 11 снимки на Bugatti Chiron Alice

16 Feb 2021

Има един цвят, който официално е забранен за употреба във фабриката на Ferrari. С колкото и пари да разполагате ще получите категоричен отказ ако искате да поръчате заводски розово Ferrari. Италианската марка държи много на това и въпросът не опира до парите, а до традиция и история. Но не така стоят нещата под покрива на Bugatti в Молсхайм. Там ще ви угодят на всички капризи и ще направят това, което им поръчате. Като например розово-бял Chiron с името на жена ви.

Е, някой точно това е пожелал. Влязъл е в дилърството на HR Owen в Лондон, където продават нови модели на марки като Rolls-Royce, Lamborghini и Bugatti, и е поискал специален подарък за своята съпруга. И ето го подаръка за съпругата – розов Chiron. Бах тая съпруга, хабиби!

Bugatti Chiron Alice е проектиран на базата на тежащия с 18 кг по-малко Chiron Sport. Зад белите седалки стои 8,0-литров W16 двигател, генериращ познатите на всички 1500 к.с. Базотата цена на Chiron Sport е 2,65 млн. евро без ДДС и такси. А цената на тази спешъл версия е далеч повече.

Задницата, покривът, долната част и джантите на Chiron Alice са боядисани в новосъздадена от Bugatti боя Silk Rosé. Интериорът е обшит с бяла кожа, като отвътре розовите детайли са далеч не толкова натрапчиви. Двете седалки са персонализирани с бродираното име Alice. Същото име е изписано и върху праговете. Само не ни питайте коя е тази Алис? Ху да фак ис Алис?

“За нас е чест да изиграем важна роля в свързването на клиентите ни с този невероятен Chiron Sport. Клиентът дойде при нас с визия за това как иска да изглежда неговото ново Bugatti и ние сме доволни, че дебелия и мащабен каталог с Bugatti аксесоари и опции позволява да се реализират и най-амбициозните дизайни. Невероятно е да виждате всяко Bugatti, направено по различен начин, като новият собственик получава шанс да отпечата собствения си вкус върху новия си автомобил”, каза Кен Чоо, главен изпълнителен директор на дилърството HR Owen.

С други думи казаното от Кен Чоо гласи: имате ли достатъчно пари, ще съсипем и най-добрата кола, за да ви ги вземем. Останалото е бла-бла.

Първородната Godzilla!