Достойно сбогуване с Lexus LFA. Видео

  • Галерия с 5 снимки. Галерия с 5 снимки.

23 Mar 2021

Приблизително така се превежда заглавието на специалното видео на savagegeese, посветено на единствения и неповторим Lexus LFA. Видео, което е с дължина от 48 минути и което, безспорно, е най-подробното за този страхотен автомобил, което някога сме гледали.

И което вероятно някога ще гледате, ако го направите, защото то определено не е за всеки. Защото за да ви хареса, трябва да се вълнувате от детайлите, от малките неща, от чиято съвкупност този проект се е превърнал в един от най-сложните в автомобилната индустрия. Ние обаче сме длъжни да ви го представим, защото се вълнуваме и защото, като автомобилни фенове, считаме, че наследството на LFA трябва да се помни. И припомня.

А за най-запалените от вас, които се интересуват от всички подробности за този уникален автомобил, могат да киликнат тук, тук и тук, за оригиналните pdf файлове („книжката“ на LFA Nürburgring, на „обикновения“ LFA и инструкциите за експлоатация и поддръжка, в този ред) от Lexus, които качихме в сайта ни заради такива, като вас. Каквито сме и ние.

Много практичен и интересен!