Продават Supra-та на Пол Уокър от “Бързи и яростни”

  • 11 снимки на легендарната Supra 11 снимки на легендарната Supra

25 May 2021

Една от най-известните коли от серията “Бързи и яростни” се продава на търг. Toyota Supra от 1994, с която Брайън О’Конър (Пол Уокър) участваше в нелегалните състезания в първата и втората част на поредицата през 2001 и 2003, помните я, нали?

 

Оранжевата японка идва с всички необходими документи, удостоверяващи автентичността ѝ.

Цветът на купето е Candy Orange (от Lambo Diablo) с оригиналните стикери от филма (които добавят поне 50 коня). Бодикитът е Bomex, има внушително алуминиево задно крилбо APR, както и 19-инчови джанти от Dazz Motorsport.

 

Конкретният екземпляр е използван и за снимки отвътре, така че интериорът също е супер и изглежда точно като във филма, без подобрения след снимките. Тук е и прословутият скоростен лост, способен на поне 15 предавки, както знаем от типичните сцени с драг в “Бързи и яростни”. Въпреки присъствието му, колата всъщност е с 4-степенен автоматик. Тя е напълно серийна и що се отнася до двигателя. Това е стандартният 3-литров 6-цилиндров турбо мотор, с който е излязла от завода. Той има между 280 и 330 коня, в зависимост от модификацията, неясно точно колко са останали тук.

Търгът ще се проведе в средата на юни. Като се има предвид легендарният статут на колата, очакваме колекционерите да я оценят подобаващо.

 

Първородната Godzilla!