Малшанс: Човек се заключи извън колата си, докато тя буксува в пясъка! (Видео)


03 юни 2021

Да се подиграваш на човешкото нещастие определено не е благородно, но случката тук е толкова куриозна, че заслужава да се разкаже. Снимана е на плажа Ийст Хамптън, Ню Йорк. Шофьор на BMW Серия 3 се е заключил извън колата си, докато тя е в движение. Или по-скоро докато колелата са в движение, буксуващи в пясъка. В клипчето се вижда шофьорът, който изглежда търси съдействие през смарт часовника си, а междувременно системата xDrive се старае да закопае седана все повече и повече.

 

Нямаме идея какво точно се е случило, но подозираме, че шофьорът е затънал, слязъл е, за да оцени положението и по навик е затворил вратата зад себе си. Тогава колата е заключила вратите, защото на базата на въртящите се гуми е “решила”, че се движи с висока скорост. Най-вероятно главоболията на младежа щяха да бъдат спестени, ако бе оставил ключа в джоба си.

Нямаме идея как е завършила случката, може би са оставили бензинът да свърши, защото всякакъв опит за изваждането от пясъка, докато е заключена и на скорост, звучи като много лоша идея... 

 

Коментирай

Sending ...