Флойд Мейуедър си купи 9 коли след мача с Логан Пол

  • Флойд Мейуедър обича да се снима с колите си, като колекцията му се състои изключително от бели и черни коли Флойд Мейуедър обича да се снима с колите си, като колекцията му се състои изключително от бели и черни коли
  • Легендата Флойд Мейуедър не успя да нокаутира ютубъра Логан Пол в осем рунда и победител не бе излъчен Легендата Флойд Мейуедър не успя да нокаутира ютубъра Логан Пол в осем рунда и победител не бе излъчен

07 Jun 2021

Флойд Мейуедър не успя да победи влогъра Логан Пол, но това не му пречи да отпразнува сериозния хонорар от около 100 млн. долара с покупката на не една, а цели девет коли. Те са за самия Мейуедър и негови близки, съобщава TMZ Sports. 

До една са купени от автокъщата Towbin Auto Group в Лас Вегас. Колите са: Mercedes-Benz S580, Mercedes-Maybach S580, Rolls-Royce Ghost, Dodge Charger (два броя), Dodge Challenger (три броя) и ван Dodge Journey. С опциите деветте коли са излезли на пенсионирания боксьор около 1 млн. долара. Сумата представлява нищожна част от печалбите на Мейуедър от последните му демонстрационни мачове. Срещу Конър Макгретър Мейуедър се би десет рунда и прибра 350 млн. долара. 

Forbes го нарежда на първо място сред най-добре платените спортисти за последните десет години с общи приходи от около 915 млн. долара.

 

 

Лукс от Китай!