Сложете си слънчевите очила и разгледайте този Mansory Gronos

  • Галерия с 19 снимки Галерия с 19 снимки

24 Jun 2021

За някои коли може да се каже, че бият на очи, но тази G-класа от Mansory направо крещи “вижте ме!”. Казва се Mansory Gronos и стъпва на основата на G 63. За щастие е ограничена до едва 10 екземпляра. Казваме за щастие, защото иначе интересът от Близкия изток и Дупница щеше да доведе до масови задръствания от автовози…

В интерес на истината при избор на по-скромен цвят пакетът изглежда дори стилно. Виждали сме Gronos в черно и зелено. И определено изглежда готино. Като Jimny на стероиди. Новите джанти и допълнителното осветление на покрива са стилни и чак е жалко, че Gronos никога няма да излезе за разходка в калта. По-вероятно е да живее пред нощните клубове и в подземните паркинги на моловете.

Жълтата схема продължава блестящо и в интериора, което ще налага да шофирате със слънчеви очила и плажно мляко срещу изгаряне.

Както може да очаквате от Mansory, промените засягат също задвижващата система – 4-литровият V8 идва с 850 коня и 1000 Нм. Достатъчни да ускорите жълтия гардероб до 100 км/ч за 3,7 секунди по пътя към максимална скорост от 250 км/ч.

 

Това ли е по-доброто М3?