Когато Lada “четворка” се прероди през 2021

  • Два доста сполучливи лендъра на комбито на Lada от 80-те и 90-те Два доста сполучливи лендъра на комбито на Lada от 80-те и 90-те
  • Оригиналът Оригиналът

09 Jul 2021

Помните комбито на класическата Lada, нали? ВАЗ 2104, известен като Lada “четворка”, се произвежда почти 30 години на базата на седана 2105. През 2012 производството на морално остарелия бестселър най-накрая беше спряно, но как щеше да изглежда работната Lada, ако се правеше до днес? Отговорът е на пичовете от auto.mail.ru, които са направили доста смислени рендъри на комбито. 

Първо каросерията е вдигната в духа на съвременните cross-комбита – големият клиренс на оригинала така или иначе превъзхожда този на някои съвременни SUV, но така със сигурност няма да се притеснявате от корени и камъни по черни пътища. Освен това компютърното обновяване включва пластмасови елементи за защита на долната част на каросерията и нови 17-инчови джанти (серийно колата идва с 13-ки).

Модерната “четворка” е получила също нови светлини (отпред и отзад), модерни дръжки на вратите и нови странични огледала. 

Какво ще кажете!?

 

Много практичен и интересен!