TopGear отново на екран: сезон 31 започва на 14 ноември

  • Галерия с 12 снимки от предстоящия сезон! Галерия с 12 снимки от предстоящия сезон!

12 Nov 2021

Освен да избираме президент и правителство, в неделя ще може да гледаме и първия епизод от сезон №31 на култовото предаване TopGear. Окей, сериите не са същите, каквито бяха с Джезата, Мей и Хамънд, но не можем да отречем, че се снимат епично и че си имат свой собствен чар. Какво мислите вие?

Пади, Фреди и Крис застават на екрана отново, като този път са подготвили доста интересна селекция от автомобили и приключения. И каравани, мотори…, въобще, галерията представяща сезона провокира силен интерес.

Епизод 1. Сезонът стартира електрически. Тримата водещи дърпат каравани с Mercedes EQC, Audi e-tron Sportback и Polestar 2, ядат супер лютиви чушки и се търкалят надолу по хълм във вътрешността на надуваемо кълбо.

Епизод 2. Писта и яки коли. Въпросните са Alfa Giulia GTAm, Aston Vantage F1 Edition и McLaren 765LT. Коя си заслужава най-много? Може и да не разберем, но този епизод обещава да бъде много инересен.

Епизод 3. Пейзажи, като от друга планета. TG ще ни отведат в Исландия, но не с Hilux-ове с големи гуми, а със стари Rolls-Royce Silver Shadow и Vauxhall Chevette.

Епизод 4. Този е кръстен „Стари коли за млади шофьори“. Возилата са Lada Niva, стар VW Beetle и също старо MGB GT. Идеята? Какво би карал един току що взел изпита човек? Дали?

Епизод 5. Мотори. Специален епизод посветен на Еди Кид, легендарен британец, който за съжаление претърпява тежък инцидент през 1996-та, който променя живота му.

Епизод 6. Фреди Флинтоф се изправя пред сериозно предизвикателство – курс за професионален пилот и изпит за получаване на лиценз. Явно идеята е Фреди да участва в състезание за издръжливост заедно с колегата си Крис. Дали ще успее?

Епизод 7. Господин Харис ни завръща в бъдещето с тест на DMC DeLorean, при това на писта. Говори за ФБР, супермодели, наркотици, затвор…, ще разберете.

Епизод 8. Пади и Виктор. По-скоро Victor, който е брууутален модел на Aston Martin, базиран е на Vulcan и е… черен.

Епизод 9. Америка гостува на Великобритания. Фреди кара най-новият Corvette C8 в търсене на отговори дали колата е удачна за Острова.

Епизод 10. Финалът на сезона ще е посветен на дивото Lambo Huracan STO. Очаквайте пушек от гуми, движение с вратите напред и смислени приказки от г-н Харис, докато същият вилнее по „Силвърстоун“.

 

 

Първородната Godzilla!