BMW XM определено ще има големи бъбреци

  • Официален рендър - първи засега Официален рендър - първи засега
  • Неофициални рендъри, които изглежда не са далече от истината Неофициални рендъри, които изглежда не са далече от истината
  • Това е новият V8 S68 Това е новият V8 S68
  • Папарашки снимки от тестовете на XM Папарашки снимки от тестовете на XM
  • Забележете шантавото разположение на ауспусите Забележете шантавото разположение на ауспусите

18 Nov 2021

Вече знаем доста за новото топ BMW, но определено не знаем как ще изглежда. За първи път обаче баварците пуснаха подгряващо изображение, и то изглежда доста злобно.

Първият изцяло нов М автомобил от 70-те насам ще дебютира на 29 ноември. Той е базиран на X8, но явно ще получи доста различен дизайн. Големите осветени бъбреци изглеждат могъщо. Впечатление правят фаровете. Освен двойката стандартни светлини, изглежда XM разполага с някакви фарове и на покрива, което определено е новост за марката.

 

Когато чудовището дебютира на 29 ноември, то все още ще е под формата на концептуален модел. Въпреки това специалистите очакват XM да е практически готов за производство кросоувър.

Според информацията, с която разполагаме дотук, новото най-мощно BMW ще замени познатия S63 с нов V8 с означение S68, който би следвало да виждаме във всички нови 8-цилиндрови BMW-та занапред. По всяка вероятност ще има и по-скромни отново плъгин хибридни варианти, които ще комбинират електромотор с 3-литрови 6-цилиндрови редови двигатели. Очаква се базовият вариант да има над 600 к.с., а топ моделът да е плъгин хибрид с около 750 коня.

 

Много практичен и интересен!