Пияна, надрусана и без книжка, Кейти Прайс обърна BMW


16 Dec 2021

Почти няма ден в България, в който някой решава да покаже на какво е способен, качвайки се мъртво пиян зад волана. След което влиза в централните новини със своето най-добро представяне.

Но ето ви една подобна история, случила се наскоро в Англия. Главният герой в нея е някогашният секс символ на отбора от Формула 1 „Джордан“ – Кейти Прайс. Известна още като Джордан. Сещате се защо. Снимката отдолу е от силните й години, от които днес е много далеч.

Днес едрогърдата 43-годишна Прайс е един от най-лошите шофьори на Острова. Книжката й е отнемана пет пъти. И само ден преди да си я вземе отново катастрофира, обръщайки своето BMW (снимката най-горе). Случаен минувач я намира изпаднала в безсъзнание и се обажда в полицията. Направените тестове показват употреба на алкохол и кокаин.

На следващия ден Кейти Прайс отново е изправена пред съда. И чува за пореден път, че е ужасен и абсолютно безотговорен шофьор. Дори адвокатът й го признава. Тя си признава, че е карала в нетрезво състояние, без шофьорска книжка и без застраховка. Но вместо да влезе директно в затвора и да прекара Коледа там, съдията я помилва, защото трябва да завърши задължителна програма за рехабилитация в Лондон.

В крайна сметка Кейти Прайс получава присъда от 100 часа обществено полезен труд, 20 сесии рехабилитация с пробация и малка парична глоба. Засега й е забранено да шофира.

От пътната полиция в Съсекс, където е станала последната катастрофа на Прайс, ще обжалват присъдата. За униформените е пределно ясно, че е въпрос на време да се качи да кара отново и е опасна както за себе си, така и за всички останали в движението.

Лукс от Китай!