Когато съседът ти има Ferrari F40 и ти даде ключа от него (Видео)

  • Галерия от 4 снимки с Ferrari F40 Галерия от 4 снимки с Ferrari F40

28 Dec 2021

Преди няколко години Нико Розберг направи едно от най-неочакваните неща за световен шампион. Спечелвайки титлата при пилотите във Формула 1 през сезон 2016, той се от каза от този спорт. Но все пак остана близо до автомобилите, като днес има собтвен YouTube канал. И в него изпробва и показва различни машини. Последното му видео определено заслужава внимание, а също и нескрита завист.

Наскоро каналът на Нико Розберг достигна 1 милион последователи и по този случай бившият световен F1 шампион взе назаем колата на съседа си. Която, както се вижда, е Ferrari F40.

Във видеото, което наистина ви препоръчваме да изгледате, Розберг разказва как се е свързал със своя съсед по гараж в Монако. Немският пилот е видял, че в една от клетките на подземния паркинг, където паркира, се вижда от незатворената докрай врата муцуната на F40. И в крайна сметка Нико слага няколко бележки, в които оставя имената си, телефона, факта, че е световен F1 шампион и разбира се, въпроса дали може да го покара.

Съседът се оказва щедър и предоставя своето Ferrari F40. Но вижте само с какво уважение и внимание се отнася световен шампион към такъв емблематичен автомобил. Абсолютен респект! При влизане в суперколата от края на 80-те Розберг внимава да не направи и най-малка драскотина по многото карбонови елементи. А вълнението му по нищо не издава, че е бивш пилот от Формула 1.

Красивите пътища на Монако и тесните улици на княжеството са невероятно красиви, но и истинско предизвикателство, когато човек кара толкова рядка и ценна кола. В крайна сметка Розберг връща италианската икона на съседа си в същото състояние, в която я и взима.

Лукс от Китай!