Skoda избра България за снимките на своя реклама


03 Feb 2022

България е популярна дестинация за световни филмови проекти, но също така у нас всеки месец се снимат по няколко чуждестранни телевизионни реклами. Skoda избра родината и специалистите ни в тази област за създаването на тв реклама на новата Fabia 2022.

Тя е насочена за пазара на чешката компания във Великобритания. За проекта от Англия пристигна в София двуетажен затворен камион. Този камион превозва в активния сезон на Формула 1 болиди, но докара в България два броя оранжеви Skoda Fabia с десен волан.

Българската филмова къща „Солент“, която миналата година снима клип на Рита Ора, а също и реклама на Audi SQ2, в рамките на няколко дни успешно засне проекта на Skoda. Новата реклама е напълно в духа на чешката марка, като се акцентира върху хумора. Съвсем скоро тя ще бъде лансирана на Острова, а също и в YouTube.

Skoda вече има няколко тв реклами за новата Fabia, но тази е първата, рекламираща новия модел с десен волан. Версиите за Великобритания се произвеждащ като останалите - в завода на марката в Млада Болеслав, Чехия.

Припомняме, че премиерата на четвъртото поколение Skoda Fabia се състоя в началото на май 2021 г. Всичко за модела, неговите двигатели и пълни технически характеристики, може да прочетете тук.

Много практичен и интересен!