Опит за обир на шофьор на Ferrari F12 завърши с провал (Видео)


02 Mar 2022

Двама мъже опитаха да ограбят шофьор на Ferrari F12 преди няколко дни в Бевърли Хилс. Целта на крадците обаче не е била италианската суперкола.

Шофьорът на Ferrari-то е бил нападнат от двама маскирани мъже, които са го причакали, докато излиза от магазин за бижута, миналия петък. В същото време друг човек заснема част от опита за кражба, като в края на записа се, чува, че един от нападателите е въоръжен с пистолет.

В крайна сметка пишман крадците се отказват и бягат, като повиканата полиция идва за около 7-10 минути. Униформените първоначално предполагат, че става въпрос за опит за кражба на автомобил, но по-късно установяват, че нападателите са искали да отмъкнат часовник.

Свидетел на случката е собственикът на бутиков магазин Гарен Огани, който споделя: „Беше ужаснo. Всички се страхуваха. Единият от нападателите влезе в колата от пасажерската страна, мисля, че се опитваше да хване нещо, после двамата го нападнаха. Започнаха да се борят и да се бият в колата, а след това излязоха от страната на шофьора.”

„Опитах да изляза, да се включа и да помогна на човека. В момента, в който опитах да направя това, забелязах, че едно от момчетата има пистолет и си помислих, че това ще влоши нещата, ако някой се намеси“, добавя Огани. „Малко след това всички започнаха да крещят „той има пистолет“ и момчетата хукнаха. Те всъщност се опитваха да му откраднат часовника. Това е тенденция тук в Бевърли Хилс.”

Нападнатият мъж е пострадал, тъй като е удрян с пистолет. Той споделя пред разследващите, че опитът за обир е за часовник, който не са успели да откраднат.

Лукс от Китай!