С кола за 6,5 млн. лв. да отидеш в McDonald’s с тест пилота на Bugatti (Видео)


04 Mar 2022

Видеото по-долу не е на случайно заснето как собственик на Bugatti Chiron Super Sport отиша да обядва в McDonald’s. То силно напомня на TopGear, в златните години на шоуто с Джеръми Кларксън, Джеймс Мей и Ричард Хамънд. Но всъщност е дело на друга британска медия – CarWow.

Както може да видите водещият Мат Уотсън отива с френската суперкола в McDonald’s. Той решава (разбирайте по предварително планиран сценарий) да си поръча през автомобила на McDrive. За безопасното маневриране между бюрдюрите в тесния участък на водещия му помага не кой да е, а Анди Уолъс – тест пилота на Bugatti.

Широчината на Bugatti Chiron със страничните огледала е точно 2183 мм. Джантите са магнезиеви, обути в гуми с размери 285/30 R20 отпред и 355/25 R21 отзад. При ниска скорост просветът на колата може да се повдигне до 125 мм отпред и отзад, което е малко повече от височината от 80 мм отпред и 89 мм отзад в режим на максимална скорост. Така че минаване през McDrive с Chiron е по-сложно, отколкото карането му на писта.

Първородната Godzilla!