Излезе ново подгряващо видео за M3 Touring

  • Галерия с четири кадъра от видеото Галерия с четири кадъра от видеото

29 Mar 2022

BMW все по-усилено ни подгрява за новото M3 Touring. Първото M3 комби ще дебютира по-късно тази година, а второто подгряващо видео по темата ни среща с някои от инженерите, отговарящи за разработката на автомобила, които споделят любопитни моменти от кухнята. 

Първият прототип е бил предназначен за шефовете на компанията – не да го карат, а да видят как би изглеждала и как би се държала колата преди да дадат зелена светлина за производството. За целта са пожертвани две други BMW-та – един седан M3 и едно стандартно комби Серия 3. Но обединяването им в една машина не било толкова лесно заради различната следа на двете и някои специфични технически разлики.

 

В крайна сметка явно резултатът е бил достатъчно убедителен, защото серийното BMW G81 ще бъде в магазините на компанията по-късно тази година, за да осигури на BMW така необходимия конкурент на коли като RS 4 Avant и C 63 комби. Вижте патентните скици тук!

Вече е почти сигурно, че супер комбито от Бавария ще идва само във варианта Competition, т.е. с  xDrive, 510 к.с. и 650 Нм, но без модификация със задно предаване, нито възможност за ръчка.

Вижте първото видео от поредицата тук!

 

Лукс от Китай!