Вин Дизел дава под наем най-голямата каравана в света (Видео)

  • Галерия от 11 снимки с The Aspen на Вин Дизел Галерия от 11 снимки с The Aspen на Вин Дизел

01 Aug 2022

Ако притежавате дом на колела, струващ 2 милиона долара, какво бихте правили с него, когато не го ползвате? Пример за отговор на този въпрос може да получим от Вин Дизел. Актьорът притежава най-голямата каравана в света или по-точно най-големият RV (Recreational vehicle). И го дава под наем, когато не му се налага да го ползва.

Да, може да наемете караваната на Вин Дизел, но няма да може да я закарате на язовир „Копринка“ за уикенда. Ще трябва я ползвате стационарно в къмпинг, намиращ се някъде из столицата на щата Тексас, Остин.

Цената на нощувка струва 400 долара ако ползвате само първия етаж, а за пълен достъп цената скача на 850 долара.

Караваната носи името The Aspen и е изработена от фирмата Anderson Mobile Estates, известна с проектите си за редица американски знаменитости като Уил Смит, Марая Кери, Дженифър Лопес и бившия президент Бил Клинтън.

Преди да попадне в ръцете на Вин Дизел ремаркето е ползвано от Уил Смит, който впоследствие купува най-скъпата каравана в света от същата марка. Тази тук се класира на второ място по цена.

The Aspen се разтваря както настрани, така и нагоре, с което се превръща в двуетажна каравана. На първия етаж има всекидневна, хол, кухня и баня. Вторият етаж е целият с панорамни прозорци и разполага с просторна спалня, още една баня и място за спане за общо четирима души.

Най-добра представа за интериора и възможностите на The Aspen може да придобиете от двете видеа по-долу и галерията най-горе.

Първородната Godzilla!