Bugatti вече продава и употребявани Veyron и Chiron

  • Галерия с 9 снимки. Галерия с 9 снимки.

22 Sep 2022

Искате да притежавате 16.4 Veyron или Chiron, но нямате 3 млн. евро и търпение да ви го произведат? Bugatti вече имат специално предложение за вас, т.н. ‘Certified Pre-Owned Program’ или възможността да ви продадат кола, която някой е карал преди вас. Или пък няколко човека.

„Паспорт към реално притежание на Bugatti,“ казват от… Bugatti. „Благодарение на прецизните грижи от страна на нашите експерти, употребяваните Chiron и Veyron 16.4 се доставят с качество без аналог и автентичност“.

Това пише в една от най-новите публикации в профила на марката във Инстаграм. Което наистина означава проверен автомобил, но (предполагам) не задължително на по-ниска цена от нов. Ваньо Алексиев например бе пуснал своя „обикновен“ Chiron за 3 млн. евро преди време, на едва 3800 км, след което взе Chiron Super Sport.

Програмата за употребявани коли на Bugatti е предназначена и за такива хора, един вид ‘buy back’, от което марката да печели допълнително, а и да поддържа имиджа с качество. Бонус за клиентите е, че ще получават също гаранция и „включено годишно обслужване“.

Последното също е интересно, като се има предвид, че смяната на масло на Veyron в официален сервиз на Bugatti струва 18 хил. евро. Може да кликнете тук за подробен и интересен материал относно цените за различни ремонти именно на Veyron, ще се изумите от цифрите.

Та, какво мислите за новата програма на Bugatti? Вие бихте ли дали няколко милиона за кола „на старо“ или „Щом имам толкова пари, искам аз да съм първия пръ**ал в тази седалка!“.

Първородната Godzilla!