Хакнаха страницата на BMW?


14 Dec 2022

Профилите на BMW в различни социални мрежи от вчера изглеждат доста странно. На мястото на познатото ви лого и абревиатура стои ново означение: DeeMW. Първоначално се появиха множество коментари, според които профилите на германската компания са хакнати. Това обаче не е вярно! DeeMW всъщност е името на нов продукт, който очакваме от Мюнхен. Какъв е той, обаче!?

 

 

 

Модераторите на страниците на BMW във Facebook, Instagram и Twitter отговарят на обърканите фенове с многозначителни съобщения от типа You're in DeeMW world now! Welcome my friend или Stay tuned, но без нищо по-конкретно. 

 

Коментарите варират във всякакви посоки: от уверения на фенове, че ще напуснат страниците на BMW до предположения какво се крие зад Dee (някой залага на Drinking Engine oil Experience, друг изглежда по-близо до истината с Doing Everything Electric), като според водещи световни медии става въпрос за маркетингова кампания, която ще бъде разкрита по време на CES в Лас Вегас на 5 януари 2023 г.

Във всеки случай очакваме технологични новини – нов концептуален електромобил с високотехнологичен интериор или пък нов тип системи за автономно движение. 

Какво е вашето предположение!?

 

Първородната Godzilla!