Румънските власти иззеха 33 суперколи от Андрю Тейт, включително Bugatti Chiron


05 Jan 2023

Властите в Румъния не се шегуват. След като преди няколко дни полицията в северната ни съседка задържа инфлуенсъра Андрю Тейт по обвинения в поддържане на организирана престъпна група, трафик на хора и изнасилване, сега от същата служба иззеха най-ценното на бившия кикбоксьор - неговите суперколи.

Тейт стана популярен в социалните мрежи с нелепите си опити да се хвали с 33-те коли, за които изглежда има съмнения, че са придобити с пари, изкарани от нелегална дейност. Съвсем наскоро Тейт дори се изфука пред Грета Тунберг с някои от машините си, но беше затапен доста адекватно от еко активистката.

 

 

Според информация от румънски медии, колекцията от суперколи на инфлуенсъра е на стойност от поне пет милиона евро и включва Bugatti Chiron Pur Sport, Aston Martin DBS Superleggera, McLaren 720S, Lamborghini Huracan Spyder, Mercedes-AMG S63 Coupe и Ferrari 812 Superfast. В допълнение към колите, румънските власти също така са поели контрола над комплекс, в който той и брат му се предполага, че са държали шест млади жени.

36-годишният американец в момента е задържан за 30 дни, докато тече разследване. Очаква се да му бъде повдигнато обвинение, че е част от престъпна група, която примамва жени чрез фалшиви обещания, след което ги експлоатира сексуално, подлагайки ги на „физическо насилие и психическа принуда чрез сплашване, постоянно наблюдение, контрол и позоваване на предполагаеми дългове“. 

Както припомня DW, бившият кикбоксьор стана популярен след участието си в риалити формата “Биг Брадър”, където беше изгонен от продуцентите, след като на видеоклип се вижда, че бие жена с колана си. Докато е все още във Великобритания, Тейт е разследван по обвинения за насилие срещу жена и затова кикбоксьорът се мести да живее в Румъния. В едно от видеата си той намеква, че е избрал точно тази страна, защото смята, че там би му било по-лесно да избегне обвинения в изнасилване. За огромно успокоение, изглежда плановете му няма да се сбъднат.

Много практичен и интересен!