Нов епизод от нашия DIZZYCAST: Обсъждаме митовете и реалностите около конкурса Кола на годината в България


04 May 2023

Още от времето на Златния Орфей конкурсите в България винаги са носели една малко по-различна аура около себе си - уж са обективни и честни, но всеки тайничко се съмнява по свой си начин в обективността им. Дали нещо не е наредено, дали победителите не са известни от по-рано, дали пък няма външно влияние... въпроси, които обикновено остават без отговор, а просто висят като съмнения в пространството.

Какво е положението в конкурса Автомобил на годината в България? Кой го организира, кой определя правилата, как се гласува, как се избират победителите? На тези и доста други въпроси отговаряме в новия епизод на DIZZYCAST заедно с Борислав Цаков, председател на сдружението, организиращо конкурса у нас, и с Иля Селиктар, един от автомобилните журналисти с най-дълъг стаж в България. Говорим си и за по-общи въпроси, засягащи автомобилната журналистика у нас, отношението на медиите с фирмите, накъде се е запътила автомобилната индустрия, дори и за пътна безопасност. 

Този път подкастът ни е с подкрепата на автокъща Galactic Cars, която специализира в продажбата на качествени автомобили с доказана история, основно екземпляри от САЩ и Канада. Мотото им е откровеността и ние заставаме зад него. Кликнете тук горе за да разгледате какво предлагат в момента.

Първородната Godzilla!