Засякоха комбито BMW i5 M60 (Видео)

  • В галерията ще откриете още папарашки снимки на новото i5 Touring, както и две снимки на версията седан, която вече беше представена! В галерията ще откриете още папарашки снимки на новото i5 Touring, както и две снимки на версията седан, която вече беше представена!

30 May 2023

Видео на Wilcoblok показва новото BMW i5 M60 Touring. Електрическото комби вероятно ще дебютира в близките седмици. Макар версията седан вече да беше показана, BMW все още използва пълни камуфлажи за тестовите екземпляри на комбито. 

Очакваме новия супер Touring с голямо нетърпение, тъй като това ще е едно от най-мощните и бързите електрически комбита на пазара и най-мощната Серия 5 Touring, създавана досега. При седана версията M60 xDrive идва с 601 к.с. и 800 Нм, като нямаме никакви причини да смятаме, че тези числа ще са различни при комбито. Пак при седана максималната скорост е електронно ограничена на 230 км/ч, а ускорението до 100 км/ч се случва за 3,8 секунди.

 

В галерията ще откриете още папарашки снимки на новото i5 Touring, както и две снимки на версията седан, която вече беше представена!

Първородната Godzilla!