Премиери на XM и M3 Touring, както и почти 100 употребявани коли по време на BMW и MINI Експо


16 Jun 2023

Единственото по рода си специализирано търговско изложение BMW и MINI Експо отвори врати за единадесети път. До 18 юни в зала 4 на Интер Експо Център посетителите ще могат да се запознаят с новостите в актуалната гама на BMW, MINI и Motorrad и програмите за сертифицирани употребявани автомобили BMW Premium Selection и MINI NEXT. Работното време на BMW и MINI Експо е от 10:00 до 20:00 часа, а входът е свободен.

По време на изложението клиентите нa BMW, MINI и BMW Motorrad в България могат да избират от близо 100 нови и употребявани автомобили и мотоциклети изложени в залата, както и такива на склад, или да направят поръчка според индивидуалните си изисквания и предпочитания.

В рамките на BMW и MINI Експо е българският дебют на обновените BMW X5 и BMW X6, новото M3 CS, първото BMW M3 Tоuring, първото BMW XM и новото BMW М2. 

Специализираното търговско изложение BMW и MINI Експо е единствено по рода си у нас и е част от стратегията на BMW Group България да създава допълнителни възможности за контакт със своите настоящи и бъдещи клиенти и почитатели на марките BMW, MINI и BMW Motorrad. В него участват всички търговски партньори на BMW Group от цялата страна – Ауто Бавария - София, М Кар – София, Бова Кар - Бургас, М Кар - Варна, М Кар - Пловдив и М Кар - Плевен.

По време на изложението на едно място могат бъдат преминати всички етапи за покупката на нов или сертифициран употребяван автомобил, включително пробно шофиране, одобрение за лизинг, обратно изкупуване и оценка на място от независим оценител – ДАТ България. Специални експонати демонстрират възможностите за повишаване на представянето и индивидуализацията на автомобилите с марка BMW с оригиналните резервни части и компоненти BMW M Performance, предлагат се и колекции с lifestyle продукти и аксесоари.

Лукс от Китай!