Rimac търси 50 бояджии за производството си в Хърватска


19 Oct 2023

Rimac планира да наеме над 50 нови служители през следващите шест месеца за бояджийския си цех в новия Rimac Campus близо до Загреб. Новите служители ще се присъединят към съществуващия екип от 26 експерти и след завършване на обучението си ще участват в производството на настоящи и бъдещи модели на Rimac и Bugatti.

Предвид високоспециализирания характер на професията, Rimac стартира Академия за боядисване, за да обучи заинтересовани кандидати за работа в бояджийския цех за хиперавтомобили, който е уникален поради материалите, използвани в производството на хиперавтомобили - въглеродни влакна. Разширеният екип ще започне работа в Rimac Campus следващата година в модерно съоръжение за боядисване, обхващащо над 2000 кв.м., където ще бъдат боядисвани части от купето и интериора на настоящи и бъдещи продукти на марката.

Компанията търси техници за боядисване в три категории работни процеси – подготовка, боядисване и полиране – като задачите на новите служители ще бъдат определени след приключване на обучението и в зависимост от тяхната специализация. Кандидати с или без опит в боядисването и подготовката ще се разглеждат за работа, като в зависимост от нивото им на опит, те ще преминат обучение като част от Bugatti Rimac Painting Academy. Предпочитат се кандидати с опит в автобояджийството, както и други потенциални кандидати с технически познания и интереси също са добре дошли поради спецификата на работата.

Всички работни позиции в Rimac можете да видите на този линк.

Лукс от Китай!