ВИДЕО: Новото BMW Серия 5 и i7 M70 с 660 коня!

  • Галерия с 49 снимки. Галерия с 49 снимки.

10 Nov 2023

Видео, което е по-различно от тези, които качваме в канала ни. Имаме т.н. класически ревюта, както и влогове от пътувания, от международни събития. Това е комбинация от двете и мини тест на няколко различни автомобила. Докосваме се за пръв път до новата Серия 5, при това с три различни задвижвания. От дизеловото 520d, през електрическото i5 във версия с 340 к.с. и само на задно, до най-мощната засега 5-ица: i5 M60 xDrive, която разчита на 601 к.с. и два електромотора.

Но имаше и още: най-мощното изпълнение на новaта Серия 7: i7 М70 xDrive с 660 коня, която ускорява от 0-100 км/ч за едва 3,7 секунди. Успяхме да направим и лаунч старт, както и с по-мощната i5-ица. Рядко имаме възможност да караме един и същи модел, но с различни мотори, но този път я имахме. И се постарахме да ви представим най-важните факти и впечатления.

А видеото достига до вас благодарение на подкрепата на нашите приятели от Photomate.еu, специалистите по соларни инвертори и решения за съхранение на енергия. Кликнете на оранжевия текст тук или на скрийншота горе и се запознайте с техните качествени предложения.

Лукс от Китай!