Новият модел на Ineos изглежда доста познато

  • 5 снимки 5 снимки

26 Feb 2024

Ineos е готов с третия си модел. Макар и да изглежда учудващо познато (G-Class, на теб намигаме), Fusilier е уникален поради начина си на задвижване. Освен като електромобил, офроудърът ще се предлага и с удължител на пробега, "за да се гарантира, че Ineos Fusilier отговаря на най-широката гама от глобални потребителски нужди, като същевременно се стреми към декарбонизация". Опцията за удължаване на пробега се състои от малък бензинов двигател, който захранва генератор, за да поддържа нивото на заряд на батерията, когато не е налично външно зареждане. Подробности за алтернативното задвижване и времето за пускане на пазара се очаква да бъдат обявени до есента на 2024 г.

Разработен съвместно с Magna, който ще произвежда автомобила в своя завод в Грац, Австрия, Fusilier ще представлява уникално предложение за клиентите, уверяват ни от Ineos. Основавайки се на ДНК-то на Grenadier с модерна посока и отличителна идентичност, новият 4x4 автомобил ще бъде малко по-къс на дължина и малко по-нисък на височина. 

Засега това са всички детайли, които Ineos е готов да сподели относно новия си модел. Повече информация очакваме през следващите месеци.

Лукс от Китай!