BMW съборът е тази седмица!

  • Галерия с осем снимки на голямата награда на събора Галерия с осем снимки на голямата награда на събора

17 Jun 2024

Традиционният Национален BMW Събор ще се състои тази събота (22 юни 2024 г.) на летището в Стара Загора. Шоуто се провежда за 22-ри път. DizzyRiders за шеста поредна година е официалната медия на събитието.

Тази година организаторите обещават епично дрифт шоу, целодневно драг състезание и традиционния конкурс за красота, в който компетентно жури оценява колите отвън и отвътре.

 

Обособена е и зона за любителски дрифт, а за тези, които искат да се насладят на професионален дрифт, ще има дрифт такси. Последното цял ден ще вози изцяло благотворително, като събраните средства от дрифт таксито на  Наско Кожухаров ще бъдат дарени за каузата на Мони от Стара Загора и неговата борба с епилепсията и ДЦП.

Събитието отново дава гласност на каузата пътна безопасност и намаляване на броя на жертвите на пътя.

Музикалното оформление е поверено на Torino & Pashata. 22-рият Национален BMW Събор ще завърши с награждаване в различните конкурсни категории и теглене в присъствието на нотариус на името на един от всички присъствали на събора, който ще получи голямата награда – BMW 645 с V8 двигател, внимателно тунинговано в продължение на половин година за новия си притежател.

Ето и пълната програма на събитието:

 

 

Най-добрият в класа си?