„Да изчезнеш за 60 секунди“, но в реалния живот (Видео)

  • Галерия от 5 снимки Галерия от 5 снимки

19 Jul 2024

Видеото най-долу не е трейлър на продължението на емблематичния филм от 2000 г. „Да изчезнеш за 60 секунди“, в който Никълъс Кейдж, Анджелина Джоли, Вини Джоунс и компания крадат коли. Кадрите са напълно автентични и разкриват как крадци влизат в автокъща в Мичиган, отмъквайки от нея кола по примера на легендарната лента.

Но вместо с Porsche 911 излизат през витрината с „най-евтината“ кола от автокъщата – BMW M6 (E63). Която всъщност е личната кола на собственика на шоурума и за него има голяма сантиментална стойност. Притежава го откакто е отворил дилърството преди 13 години.

Той обаче не вярва, че немското купе е в добро състояние, имайки предвид по какъв начин е изкарано през витрината на салона.

Автоджамбазите нахлуват в шоурума през гаражната врата отзад, разбивайки я със сребрист Jeep Grand Cherokee. Шестима души слизат от него и започват да търсят къде са ключовете за суперколите.

Крадците намират кутията с ключове, но вместо да офейкат с няколко коли като Ferrari 812 Superfast, взимат само една – въпросното M6. Останалите от групата се измъкват с джипа, с който са дошли.

До момента полицията в Мичиган е задържала само един от крадците, като той е на едва 14 години.

Видеото с обира по-долу може да гледате като натиснете бутона "Гледайте в YouTube", тъй като клипът има ограничения за споделяне.

Много по-добра от предишната?