Автосалон София 2024: късметлия ще спечели една от 12 чисто нови коли

  • 12 снимки на всички коли-награди 12 снимки на всички коли-награди

28 Aug 2024

От 18 до 27 октомври тази година в столичния „Интер Експо Център“ ще се проведе Автомобилен салон София 2024. Престижното изложение е включено в календара на Международната организация на автомобилните производители (OICA) и ще се проведе за 26-и път. Ще бъдат представени най-новите тенденции в бранша, редица технологични новости и автомобилни премиери. В шестте зали всеки посетител ще може да се докосне до най-новите модели на над 30 световни автомобилни марки. За пробно шофиране са предвидени над 150 автомобила, демонстриращи най-доброто от съвременната мобилност. На изложението обичайно ще има посетители, които са дошли да разгледат, сравнят и закупят своя нов автомобил, а голяма част ще дойдат за да се запознаят с отблизо с новите модели.

Късметлията, който бъде избран на случаен принцип, ще може да си избере един измежду 12 чисто нови автомобила и да си тръгне с него. Тази година организаторите на автосалона предлагат огромен избор от семейни коли, които могат да бъдат спечелени като награда. Сред моделите има така желаните кросоувъри и SUV, хечбеци, семеен седан, автомобил с хибридно задвижване и дори изцяло електрическа кола. Много е важно да се знае, че късметлията, който ще спечели автомобила по избор, получава и застраховка „Каско“ и „Гражданска отговорност“ за първата година от застрахователната компания „Дженерали“, което ще му спести също едни сериозни разходи, имайки предвид цените на автомобилите.

Хубаво е още отсега да се подготвяме и да мечтаем. По-долу са всички 12 чудесни автомобила, които може да спечели всеки един от вас, попълнил анкетна карта, която ще му бъде дадена на касите или на входа, както и в шоурумите на представените автомобилни марки. Всички те ще бъдат изложени на автосалона и посетителите ще могат да ги видят на място и да вземат решение за коя кола да си пробват късмета. Тегленето на наградите се провежда винаги пред комисия в присъствието на адвокат и представители на медиите. А кой ще спечели традиционно решава невинната ръка на някое детенце.

Ето и автомобилите, от които победителят ще може да избере своята награда - Citroen C3, Ford Kuga, GWM Ora 03, Jeep Avenger, KGM Korando, Kia XCeed, Opel Mokka, Peugeot 2008, Skoda Octavia, Suzuki Swift, Toyota Yaris и Volkswagen T-Cross.

Много по-добра от предишната?