Фермер сте и си търсите пикап до 900 000 лв.? Защо да не е Bentley Bentayga? Отново идваме на помощ с няколко предложения

  • Bentley Bentayga. Един луксозен пикап, с който лорда може сам да развозва балите напред-назад из много декарното си имение. И да гледа кога е станало време за чай, на струващия 160k часовник на таблото. Bentley Bentayga. Един луксозен пикап, с който лорда може сам да развозва балите напред-назад из много декарното си имение. И да гледа кога е станало време за чай, на струващия 160k часовник на таблото.
  • Още повече, ако го поръча със супер мощния 4-литров тритурбо мотор с 435 к.с. и 900 Нм, достатъчни за да ускорят тежащата близо 2,5 тона кола от 0-100 км/ч за 4,7 сек и до 270 км/ч. Още повече, ако го поръча със супер мощния 4-литров тритурбо мотор с 435 к.с. и 900 Нм, достатъчни за да ускорят тежащата близо 2,5 тона кола от 0-100 км/ч за 4,7 сек и до 270 км/ч.
  • Jeep Grand Cherokee. Тук „пикапизирането“ като че ли седи най-логично, може би защото Jeep все пак е американска марка. Всички знаем, че янките обожават този тип возила, които наричат камиони. Jeep Grand Cherokee. Тук „пикапизирането“ като че ли седи най-логично, може би защото Jeep все пак е американска марка. Всички знаем, че янките обожават този тип возила, които наричат камиони.
  • А и тук не бива да има притеснения с проходимостта, като се има предвид компетентността на двойното задвижване и удобството на 8-степенния автомат на ZF. А и тук не бива да има притеснения с проходимостта, като се има предвид компетентността на двойното задвижване и удобството на 8-степенния автомат на ZF.
  • Tesla Model X. Ето това вече е интересен пикап, електрически, с двойно предаване разбира се и мощност 762 к.с. и ускорение от 0-100 за 3,8 сек. Ето на това викаме еко земеделие. Tesla Model X. Ето това вече е интересен пикап, електрически, с двойно предаване разбира се и мощност 762 к.с. и ускорение от 0-100 за 3,8 сек. Ето на това викаме еко земеделие.
  • И, врати тип „сокол“ - няма друг такъв пикап на пазара. Всъщност, няма го и този... Проблем би бил единствено пробегът от около 380 км с едно зареждане, въпреки че ако въртите само из фермата, все ще имате контакт в близост. И, врати тип „сокол“ - няма друг такъв пикап на пазара. Всъщност, няма го и този... Проблем би бил единствено пробегът от около 380 км с едно зареждане, въпреки че ако въртите само из фермата, все ще имате контакт в близост.
  • Volvo XC90. Също удачно предложение, ще може да се фукате, че карате най-сигурният пикап в света. Дори сеното ще се чувства защитено, защото най-вероятно шведите ще сложат еърбег и в легена отзад. Volvo XC90. Също удачно предложение, ще може да се фукате, че карате най-сигурният пикап в света. Дори сеното ще се чувства защитено, защото най-вероятно шведите ще сложат еърбег и в легена отзад.
  • Или пък в по-ют стил, шведите могат да базират пикапа си на S60. Те и без това имат странното S60 Cross Country. Режат го отзад и готово. Или пък в по-ют стил, шведите могат да базират пикапа си на S60. Те и без това имат странното S60 Cross Country. Режат го отзад и готово.
  • Land R	over Discovery. Тук също не бива да се учудваме, Land-итата отдавна служат на фермерите, само дето вече нямаме Defender. Land R over Discovery. Тук също не бива да се учудваме, Land-итата отдавна служат на фермерите, само дето вече нямаме Defender.
  • Новото Disco би бил удачен вариант, с въздушно окачване и... USB портове за всяка седалка. Какво повече му трябва на един фермер? Новото Disco би бил удачен вариант, с въздушно окачване и... USB портове за всяка седалка. Какво повече му трябва на един фермер?

20 Nov 2016

Основната причина новият ви селскостопански помощник да не бъде Bentley Bentayga е, че британците нямат пикап версия на возилото си. Може да би предлагат опция за турбийон Breitling на таблото за 160 000 лв., но нямат пикап. Срамота.

Тефилус Чин обаче, добре известният в интернет човек, прави от съществуващи коли несъществуващи, по доста успешен начин. Рендърите му винаги провокират въображението, а защо не и да не дават идеи на производителите. Ето ви селекция от няколко готини пикап предложения, които бихме искали да видим на живо.

Лукс от Китай!