Дрон разнася капричози над дубайските небостъргачи. Чудим се дали, може да ви я приземи на яхтата. Видео

  • Галерия от 6 снимки. Галерия от 6 снимки.

02 апр 2017

Не би трябвало да бъде проблем. Дубайският debonairspizza.com за поръчка на пици ви предлага три варианта за получаване на храната: Pick Up (да си я вземете от мястото), Standard Delivery (иконка, срещу която седи мотоциклет) и Drone Delivery, при която пицата ви идва с електрическо квадрокоптерче. Така, че вероятно няма да е проблем, ако отбележите, че искате капричозата си на стоянка 23-C в марината, макар че уточнението „Бяла Azimut Magellano 66 в полето „Допълнителна информация“ на дали би улеснило работливото дронче.

Без значение, доставките на пица по въздух с автономни летателни апаратчета вече факт. Amazon извършва търговия чрез дронове вече от известно време, но това за храната е новост за нас. Колкото до изстиването на пицата, на дали е проблем при положение, че говорим за Дубай. Има известен риск обаче някоя пустинна буря да отвее капричозата ви в пустинята. По-сериозно, не сме наясно точно по какви критерии пицарията преценява дали може да ви я докара с дрон, но вероятно ако обитавате на 42-я етаж на Бурж ал-Араб, на дали ще уважат поръчката ви. Макар, че ако сте наели стая за 10 000 долара в хотела на дали ще си поръчвате пица по интернет. Също така притежателите на съдове, като Magellano 66, вероятно си имат персонал отговарящ за менюто им.

Коментари
  • Иван

    Иван
    02 апр 2017 - отговори

    Автономни дронове или дронове, които летят със собствен GPS за ориентир? Или нещо по-нелогично - дронове, които се управляват от кола, движеща се по същия маршрут? Любопитно ми стана...
Коментирай

Sending ...