Ако Chiron еволюира в съвременно Bugatti Type 57T. Много силна галерия и малко размисли

  • Галерия от 25 кадъра. Галерия от 25 кадъра.

03 Apr 2017

За съжаление колата от „снимките“ съществува само там и второ, това не са точно снимки, а дигитални рисунки. Дело са на човек на име Артур Нустас, който работи в Nissan на позицията “Digital Modeler”. Тоест, мъж с афинитет към автомобилния дизайн. Изображенията, които виждате в галерията са от портфолиото му качено в behance.net, а колата – съвременна интерпретация на Bugatti Type 57.

В случай, че не си спомняте как изглежда оригинала, погледнете тук долу (макар че това е Type 57 SC Atlantic, на Ралф Лорън, едно от двете оцелели и струващо 40 милиона долара). Артур е взел няколко щипки от него, няколко от Chiron, а вероятно и няколко от (макар и с 4 врати и 4 места) концепцията Bugatti 16C Galibier, която за съжаление си остана само такава.

Рисунките на Артур? И те ще си останат само такива, но това не ни пречи да им се порадваме и да се замислим как ще изглежда наследникът на Chiron. Със сигурност е малко вероятно да е по този начин най-вече заради аеродинамиката: супер дългите и елегантни предници от миналото просто не се вързват с мото „Вижте ме, аз съм най-бързата кола в света“ и задно разположения мотор.

След като разгледате приятните съчинения на Артур на тема „Съвременно Bugatti Type 57“ може да кликнете на тази лодка, която ще бъде произведена. Задвижва се от мотори MAN и развива... 82 км/ч. Което е с 338 по-малко от Chiron.

Много практичен и интересен!